Aktuality základní školy

Zahradní slavnost - z prací žáků

img_22924

Dne 17.5.2019 se konala Zahradní slavnost. K tanci hrála kapela Kamarádi Osady pět. První tanec jsme zahajovali s písničkou Námořnická výprava. V ruce jsme měli pádla, někdo šátky, někdo i kormidlo. Po nástupu měla proslov paní ředitelka. Potom měla tanec školka - tancovala na song Tři kříže. Dále jsme tančili my na písničku Když se strýček Jack narodil a na Zlatokopa Toma. Zpívali se Tři citrónky - bohužel jsem musel zpívat. Po všech tancích se šlo prodávat. Já a Kryštof Brát jsme prodávali perníčky. Celá zahradní slavnost byla supér.

Jáchym Binar, 5.r.

V pátek 17. května 2019 se konala Zahradní květinová slavnost. Tancovali jsme na country písničky. Byl to už 7. ročník. Hráli nám tu KAMARÁDI OSADY 5. Já s holkami jsme tam po školním vystoupení tancovaly pro zábavu, ale ještě před tím jsme prodávali výrobky, co jsme vyrobili.  Moc vám děkujeme za peníze, které jste nám dali do vstupného dobrovolného. Opravdu se vybralo hodně peněz. Výdělek z našich výrobků, které se prodávaly, poputuje do broumovského útulku. Myslím si, že se nám to moc povedlo. Moc vám děkujeme, že jste nás tu navštívili.

Káťa Vacková, 5.r.

Dne 17.5. se konala Zahradní slavnost. Hrála kapela Kamarádi Osady 5. Tancovali jsme pět tanců Prodávaly se nejrůznější výrobky, třeba zákusky. Peníze z výrobků se posílaly na psí útulek do Broumova. Moc se mi to líbilo a povedlo se nám to. Mám z toho dobrý pocit.

Venda Troutnar, 3.r.

V pátek se konala Zahradní slavnost. Prodávaly se výrobky, která vyrobili žáci ze ZŠ a MŠ Bukovice. Také bylo občerstvení, limonáda, grilované maso, párek v rohlíku a pivo. Žáci prodávali perníčky, které sami upekli. Akce se nám vydařila.

Matěj Beran, 3.r.

V pátek sekonala Zahradní slavnost. Začala v 16.00 a hrála tam kapela Kamarádi Osady 5. Nastupovalo se na písničku Velrybářská výprava (ZŠ i MŠ). Také jsme tancovali na písničku Jackova píseň, Zlatokop Tom. MŠ tančila na Tři kříže a ještě na jednu píseň. A pak s doprovodem trubek a skákání na Tři citronky a nakonec dohromady s rodiči a učitelkami Zuzanu. Potom se prodávaly klíčenky, prstýnky, náramky, perníčky a zákusky od Čápů U mlsné velryby. Celkem jsme si vydělali 5703,-Kč. Bylo tam i občerstvení u Hrábků a limonáda a pivo. Moc se mi to líbilo a myslím, že se nám to povedlo.

Jára Mareš, 3.r. 

Fotogalerie k článku

21.5.2019, Irena Dobiasová , 2018-19

Zpět