Aktuality základní školy

Den dětí

img_11322

Den dětí začal tak, že jsme přišli do školy a tam nám řekli, že se bude hrát o žetony a za ty žetony si pak něco můžeme koupit. Tak jsme šli do třídy a tam jsme dostali papíry s otázkami a na ty otázky jsme museli odpovědět. Za nesprávné odpovědi se strhávaly body. Po hodině jsme odevzdali práci a šli jsme na divadlo. To divadlo nebylo moc zábavné, protože se tam všechno opakovalo. Po divadle nám dali tolik žetonů, kolik jsme si zasloužili. Za ty žetony jsme si mohli koupit různé věci například: tetovačky, nebo samolepky – prostě toho bylo spousta. A když jsme skončili nakupování, tak jsme ještě měli hodinu tělocviku. Skákali jsme do písku a házeli jsme kriketovým míčkem. Když jsme doházeli, tak jsme si načepovali malinovku. Pak jsme šli na oběd a k obědu byly knedlíky polité rozmačkanými jahodami. Dětský den se mi moc líbil.

                                               Doubravka Čápová, 5.ročník

V pondělí 1.6. měly svátek děti. Když jsme přišli do družiny, tak jsme něco tušili. Viki přišla s plnou taškou věcí z "pivovarek", a protože jsme měli svátek, tak nám to rozdala. Když přišly všechny děti, tak to přišlo. Paní učitelka nám vysvětlila, jak to bude probíhat, že budeme při češtině a matice plnit úkoly na papírek. Paní učitelka nám to zkontrolovala a za to jsme dostali body a za body jsme si mohli o velké přestávce kupovat věci, např. autíčka, nanuky, pendreky, prstýnky, samolepky a různé hračičky. Jak jsme dopočítali a dopsali, tak jsme slyšeli něco o loutkách a viděli jsme pohádku. Oběd byl výborný a paní Hrábková by ho mohla dělat častěji, jenomže jahody moc nejsou. Byly totiž knedlíky polité jahodami. Mňam! To byla lahůdka. Těším se na další den dětí! Měl by být častěji!

                                               Kateřina Trojtlová, 3.ročník

 

Den dětí začal tak, že jsme přišli do školy. Pak jsme šli do třídy ke školčatům. Já jsem stopoval na stopkách. protože jsem každýho měl pouštět po dvou minutách do naší třídy. Poslední jsem byl já. Nejhezčí byla matematika a těžší byla čeština. Já jsem měl 22 bodů a kačka měla 23 bodů a Jirka měl 12, ale děti mu dali žetony pro bráchy. Já s Doubou jsme si koupili: letadýlko, pendreky, tetování, žvejku a prstýnek.

                                               Vítek Čáp, 3.ročník

 

Fotogalerie k článku

3.6.2015, Lenka Karpfová , 2014-15

Zpět